Categorii produse

Newsletter

Cum livrăm

         Dupa ce ati trimis comanda, veti primi un e-mail de confirmare in care veti regasi lista cu produsele comandate si valoarea totala a comenzii. In maxim 2 zile lucratoare de la trimiterea comenzii, produsele comandate din stoc vor fi expediate catre dumneavoastră prin curierat rapid. Produsele disponibile pe comanda se livreaza in 24 maxim 48 de ore, in urma confirmarii unui agent de vanzari.

De asemeni comenzile plasate online se pot ridica si din sediul nostru din Sos. Morarilor, Nr. 1, intrarea C5, in incinta Postavaria Romana S.A. Sector 2 Bucuresti

 

 Taxe transport

          Pentru comenzile plasate pe site cu valoare de pana in 1.000 RON valoarea transportului este de 18 RON iar pentru cele cu valoare de peste 1.000 RON transportul este gratuit. Pentru comenzile telefonice sau plasate prin orice alta modalitate inafara de site, taxa de transport este de 20 RON indiferent de valoarea acestora. Exceptia de la regula o fac comenzile cu livrare inafara Romaniei si coletele agabaritice pentru care livrarea se va face fie la un sediu Fan Curier la alegerea clientului, fie direct la adresa, insa cu o taxa de livrare calculata in functie de km suplimentari strabatuti si de greutatea si dimensiunile coletului.

Comenzile speciale/voluminoase nu beneficiaza de transport gratuit! Taxa de transport va fi comunicata de catre un reprezentant Bizanticons Art, ulterior plasarii comenzii.

 

Va anuntam ca termenele de livrare se pot modifica de la o perioada la alta si vor fi comunicate in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.