Categorii produse

Newsletter

Termeni și condiții de utilizare

 

Bine ați venit pe pagina de Termeni și Condiții ale BIZANTICONS ART 2009 S.R.L

Toate produsele comercializate de BIZANTICONS ART 2009 S.R.L si prezentate pe pagina de internet/magazinul online www.bizanticons.ro sunt oferite în baza următorilor Termeni și Condiții.

 BIZANTICONS ART 2009 S.R.L. depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE-ul www.bizanticons.ro. 
Cu toate acestea, avand in vedere posibilele erori cu privire la aceste informatii,  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L. precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. 
De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE-ul  www.bizanticons.ro, pot fi modificate de catre  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L. fara preaviz sau pot contine erori de operare.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L. face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. 
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.
SITE-ul www.bizanticons.ro poate contine si link-uri catre alte site-uri.  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L. nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. 
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul www.bizanticons.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul www.bizanticons.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului www.bizanticons.ro intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L.
COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ului www.bizanticons.ro de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L. si CLIENT.
CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L., prin care  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L. este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.
UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. 
Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
Prin accesarea SITE-ului www.bizanticons.ro UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si
conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

 

Conținutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L. și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea fără acordul  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L. a oricăruia dintre elementele enumerate se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

Conform cerințelor Legii nr. 129/2018 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice,  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre si despre dumneavoastră.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate niciunui alt destinatar, cu excepția furnizorilor de servicii care ne asistă în livrarea produselor comandate, dar și în acest caz numai în măsura în care este necesar în acest sens.

Informațiile cuprinse în formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client.  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L nu oferă, nu vinde și nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane fără acordul dumneavoastră explicit.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri nici în țară, nici în străinătate.

 

Clienții  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L  pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fara nici o urma de utilizare, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Cheltuilelile de transport cad în sarcina clientului.

 BIZANTICONS ART 2009 S.R.L va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului de către cumpărător.

 

Puteți comanda produse sau vă puteți înscrie pe site completând formularul de comandă.

În urma înscrierii, veți primi un email de confirmare a înregistrării.

Comenzile vor fi onorate în timpul cel mai scurt, precedate de e-mail-ul sau de telefonul de confirmare. Termenul de livrare este de 3-15 zile lucrătoare.

În cazul în care  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L  nu poate livra comanda din cauză că produsul/produsele nu se afla in stoc, clientul va fi informat despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta Ie-a platit in avans trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile.

 

Pentru plățile făcute pe teritoriul României, modalitatile de plata acceptate sunt Plata ramburs la curier sau Plata in avans prin ordin de plata, urmand ca produsul/produsele sa fie livrate dupa confirmarea efectuarii platii.

 Promotii/campanii - toate campaniile in care se ofera transport gratuit fac referire strict la expeditiile facute pe teritoriul Romaniei. Comenzile externe nu beneficiaza de transport gratuit in nici un scenariu.

Părțile implicate in contract nu vor putea fi făcute responsabile pentru neexecutarea parțială sau totală sau pentru executarea necorespunzătoare a obligațiilor, dacă aceasta s-a datorat unor circumstanțe de forță majoră

Magazinul online care poate fi accesat la adresa web www.bizanticons.ro este în proprietatea și administrarea  BIZANTICONS ART 2009 S.R.L.Toate drepturile rezervate.