Categorii produse

Newsletter

Bizanticons Art este formată dintr-o echipă specializată în promovarea unei game variate de articole religioase, produse specifice și servicii în domeniul artei religioase de calitate.

            Credința și respectul nostru pentru tradiția bizantină ne recomandă ca parteneri ideali în furnizarea obiectelor religioase și serviciilor aferente către Patriarhia Română, Mitropolii și Episcopii, Biserici și Mănăstiri din țară și diaspora. Produsele noastre sunt livrate în toată lumea: America, Canada, Venezuela, Australia, Africa, Iordania, toată Europa etc.

Bizanticons Art înseamnă calitate, varietate, inovație, diversitate, preț corect și respect pentru parteneri.

Echipa noastră vă oferă obiecte de cult din bronz, alamă sau argint masiv, icoane pictate sau cizelate manual, catapeteasmă și mobiler din lemn masiv, pictură bisericească, policandre din bronz sau aliaj, covoare, veșminte și croitorie preoțească, carte de cult și religioasă, icoane litografiate sau în ramă la diverse dimensiuni cu sfinți, praznice împărătești, icoane argintate sau din argint masiv, peste 10000 de modele de metanii, brelocuri, cruciulițe, articole de pangar și suvenir.

Vă mai furnizăm materiale pentru atelierele bisericilor și mănăstirilor: esențe de mir și sticluțe pentru mir, ață pentru împletit metanii, cruci de transfer și bile, icoane carton și pungi pentru icoane, folie de plastifiat, diverse cruciulițe și accesorii.

Obiectele de cult oferite de noi sunt aduse de la cele mai mari si de renume fabrici și ateliere ale lumii, din Rusia și Grecia, țări care respectă arta bisericească. Obiectele provenite de la acești maeștri sunt de cea mai bună calitate, sunt aurite în baie de aur ceea ce presupune acoperirea cu un strat gros, după acest procedeu esențial se vernisează, acestă etapă le oferă o mare rezistență la uzură în timp.

La cererea partenerilor noștri recondiționăm obiecte de cult.

Bizanticons Art vă mai oferă becuri economice sau cu led pentru policandre, consumabile și tămâie de la cea mai bună calitate la cel mai bun preț.

Executăm la comandă orice icoană pe care o doriți sau obiect de cult, chiar si din argint masiv.

Contactându-ne vă răspundem cu plăcere, iar în urma unei comenzi ferme vă putem oferi produsul pe care vi-l doriți.