Categorii produse

Newsletter

Supliment alimentar pentru susținerea sistemul imunitar VT 995-5

Disponibilitate: Pe comanda

VT 995-5

Supliment alimentar cu extracte de: Măceșe, Echinacea, Astragalus.

Măceș, Echinacea, Astragalus susțin apărarea naturală a organismului și sistemul imunitar. Astragalus susține rezistența fiziologică a organismului în cazul condițiilor severe de mediu. Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Mod de utilizareNumai pentru adulți. Câte 1 capsulă dimineața și 1 capsula seara.

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt menite să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Femeile însărcinate sau care alaptează, precum și persoanele care sunt sub tratament medical sau se confruntă cu probleme de sănătate, trebuie să ceară sfatul medicului înainte de utilizare.

Ingrediente/capsulă: extract apos uscat (maltodextrină din porumb 30 %) din fructe de Măceș (Rosa canina), cu min. 10 % vitamina C - 150 mg; extract hidroetanolic uscat 2-3:1 (maltodextrina din porumb 30 %) din rădăcini de Echinacea (Echinacea angustifolia), cu 0,6 % echinacozide -120 mg; capsulă vegetală (hidroxipropilmetilceluloză, glicerină, dioxid de siliciu, apa); extract apos din rădăcini de Astragalus (Astragalus membranaceus), cu 20 % polizaharide -100 mg; agent de încarcare: amidon din porumb.


Pret: 90,00 lei / BUC
En-gross 1: 84,00 lei (min. 3 buc.)
x 90,00 lei = 90,00 lei

Descriere:

Origine: cultura ecologica a Sfintei Mari Manastiri Vatoped din Muntele Athos.

 Deținător notificare și Distribuitor unic: Bizanticons Art 2009 S.R.L

Caracteristici:

Observatii ()Notificare: SNPMAPS 15559/2022
AmbalareMod de prezentare: 60 capsule vegetale moi, Cant.netă: 30,12g

Produse similare