Categorii produse

Newsletter

Iisus Hristos in legendele romanesti - A. Pascu

Disponibilitate: In stoc

D 71-1010

Editura Meteor Publishing


Pret: 12,00 lei / BUC
En-gross 1: 9,60 lei (min. 3 buc.)
x 12,00 lei = 12,00 lei

Descriere:

Cum bine precizeaza titlul cartii, nu avem de-a face cu legende despre Iisus Hristos, ci cu legende in care El este prezent intr-o masura mai mare sau mai mica. Sunt legende in care prezenta Domnului este tangentiala (de pilda, unele dintre legendele Nasterii, cele cu Craciun sau cele ale Pastilor, in legatura cu apariþia oualor rosii). Altele vin dinspre lumea animalelor sau a plantelor.

Cartea cuprinde legende care se intind pe intreg parcursul acestei lumi, de la creare pana la sfarsitul ei apocaliptic, iar capitolele urmaresc intr-o ordine cronologica acest parcurs.

Confruntandu-se cu provocarea de a imbina rigurozitatea stiintifica cu marturisirea omului din Biserica, A. Pascu isi asuma cu curaj ambele responsabilitati si reuseste o carte incantatoare. In prefata avertizeaza in legatura cu pericolele, indeosebi confuziile, care-l pandesc pe un cititor neavizat sau rau intentionat. Pe cei credinciosi – o anumita revolta sau smintire, pe ceilalti – a lua drept bune din punctul de vedere al credintei lucruri care nu-i apartin.

Caracteristici:

An publicare2016
EdituraMeteor Publishing
Numar de pagini144
ISBN978-606-8653-88-4
Format13x20
AutorA. Pascu

Produse similare