Categorii produse

Newsletter

Hristos este plinatatea vietii - Sf. Porfirie din Kavsokalivia

Disponibilitate: In stoc

D 71-1009

Editura Meteor Publishing


Pret: 22,00 lei / BUC
En-gross 1: 17,60 lei (min. 3 buc.)
x 22,00 lei = 22,00 lei

Descriere:

Pe data de 27 noiembrie 2013, Sfantul Sinod al Patriarhiei Ecumenice l-a trecut in mod oficial pe Batranul Porfirie din Kavsokalivia in randul sfinþilor Bisericii Ortodoxe.

Sfantul Porfirie, „clarvazator, modest, smerit si inflacarat”, era plin de dragoste arzatoare pentru Hristos si semenii sai, iar fiecare ipostaza a vieþii sale adeverea ceea ce marturisea el insusi cu atata ardoare, si anume ca Hristos este plinatatea vieþii. Cu prezenþa sa luminoasa, cuvintele sale inspirate si rugaciunea sa arzatoare, el a facut ca harul vieþii traite in Hristos sa devina realitate pentru cei care veneau la el, transmiþandu-le credinþa, bucurie, putere, nadejde si constiinþa adevaratului sens al vieþii.

Cuvintele sfantului consemnate in carte se refera la rugaciune, viaþa duhovniceasca, cresterea copiilor, boala si alte teme, oferind raspunsuri si deschizand un fagas in viaþa.

In vremurile grele, de durere si apostazie, pe care le traim azi, Sfantul Porfirie din Kavsokalivia, cu atracþia universala, permanenta pe care o exercita, se ofera pe sine si le aparþine tuturor acelora care cauta adevaratul sens al vieþii si-i cer ajutorul. Prin intermediul sfintelor sale rugaciuni, el se afla aproape de noi acum mai mult ca oricand, asa cum el insusi spunea: Cand Hristos ne uneste, nimic nu ne mai desparte. Cand am sa parasesc viaþa aceasta, va fi mai bine. Voi fi mai aproape de voi.

Caracteristici:

An publicare2016
EdituraMeteor Publishing
Numar de pagini2016
ISBN978-606-8653-73-0
Format13x20
AutorSfantul Porfirie din Kavsokalivia

Produse similare