Categorii produse

Newsletter

Parintele Teofil Paraian - Par. Sabin Voda

Disponibilitate: In stoc

D 71-1021

Editura Meteor Publishing


Pret: 22,00 lei / BUC
En-gross 1: 17,60 lei (min. 3 buc.)
x 22,00 lei = 22,00 lei

Descriere:

Cartea aceasta este un prilej de bucurie si de luminare a mintii si a sufletului, prilejuind intalnirea cu un om minunat.

Dar al lui Dumnezeu, om al bucuriei, batran frumos, duhovnic odihnitor de oameni, echilibrat, realist, cu zambetul mereu pe chip, parintele Teofil Paraian a fost un om implinit, un om fericit. Nevazator, dar luminat, om al rugaciunii, parintele Teofil si-a intemeiat viata pe credinta si cultura. A fost un lucrator si inmultitor al binelui si al bucuriei, a fost un ziditor de suflete si a renascut pe multi la viata duhovniceasca in Hristos si in Biserica prin predicile, conferintele sau indrumarile sfintiei sale.

Dupa 1990, parintele a fost un adevarat apostol al tinerilor, sustinand conferinte duhovnicesti in aproape toate centrele universitare din tara, iar in ultimii ani fiind invitat si peste hotare.

Cartea Sa luam aminte! este o sinteza a gandirii parintelui Teofil Paraian. Pornind in viata duhovniceasca de la aceste concluzii, vom reusi sa traim tot mai frumos, apropiindu-ne mai mult de Dumnezeu si devenind oameni impliniti, oameni fericiti.

Caracteristici:

An publicare2016
EdituraMeteor Publishing
Numar de pagini192
ISBN978-606-910-020-2
Format13x20
AutorParintele Sabin Voda

Produse similare