Categorii produse

Newsletter

Asteptarea lui Dumnezeu - Despre boala, suferinta si moarte - Arhimandrit Emilianos Simonopetritul

Disponibilitate: In stoc

D 71-1105

Editura Egumenita


Pret: 25,00 lei / BUC
En-gross 1: 22,50 lei (min. 3 buc.)
x 25,00 lei = 25,00 lei

Descriere:

Dumnezeu ca sa suprime pacatul, i-a facut omului cateva daruri, pentru a-l face capabil sa lepede pacatul. Unul dintre cele mai importante dintre aceste daruri este boala. Boala este un semn care

ma uneste cu Dumnezeu, dar eu, cand ma indeletnicesc cu boala mea, aceasta indeletnicire devine o uitare a adevaratului Dumnezeu. Boala ne va pandi intotdeauna , insa trebuie sa o vedem ca niste copii ai lui Dumnezeu, si nu ca niste oameni ai acestei lumi.

Trebuie sa se sfarseasca aceasta viata lipsita de har, in care stapaneste demonul, sa treaca lumea si sa vina harul lui Dumnezeu, ca sa vina ceea ce este vesnic, nestricacios. Adica prelungirea acestei vieti este

din lumea aceasta, in timp ce sfarsitul este lucru firesc si inalta la ceea ce este suprafiresc, intrucat face

sa inceteze ori ce stricaciune si desertaciune, ne uneste cu Insusi Dumnezeu si ne introduce in camara Mirelui ceresc, unde nu exista nici durere, nici intristare, nici suspin.

De aceea, cel mai bun lucru pe care il avem de facut este, mai intai, sa iubim acea ultima clipa a vietii noastre, pentru ca va clipa in care vom intalni lucru dupa care am tanjit intreaga noasta viata, adica iubirea.

Caracteristici:

EdituraEgumenita
Numar de pagini282
Tip copertaBrosata
ISBN978-606-8840-13-0
Format13/20
AutorArhimandrit Emilianos Simonopetritul

Produse similare