Categorii produse

Newsletter

Vin manastiresc - Via Vatopedului - Syrah 2015 - rosu sec 750 ml

Disponibilitate: In stoc

VT 962-3

Vinul rosu de impartasanie Nama, EvDokimon, de la Manastirea Vatoped, are un gust placut, dulceag si o culoare rubiniu-deschisa.

Muntele Athos ofera conditii remarcabile, atat ca proprietati ale solului, cat si ca temperaturi pentru cultivarea de soiuri deosebite de vin, de o calitate cu totul exceptionala. Climatul bland este o adevarata binecuvantare pentru calugarii de aici, de vreme ce lipsesc din acest spatiu poluarea industriala si interventia omului.

Sfanta Manastire Vatoped detine plantatii intinse de vita-de-vie, unde parintii cultiva vinuri organice, vinuri care au fost deja premiate si certificate de Organismul de Control si Cetificare DIO. De asemenea, tot aici se gasesc si o crama la ultimele standarde unde butoaiele uriase din lemn, pastrate in stare foarte buna, ne duc cu gandul la traditia vinului si la mainile harnice ale parintilor de aici, de la Sfanta Manastire Vatoped.

Cultivarea si recoltarea strugurilor, producerea vinului precum si procesul de maturare au loc in spiritul desavarsit al respectului pentru mostenirea monahala si pentru cea lasata de parintii antichitatii. Un dar binecuvantat pentru noi toti de la Sfantul Munte Athos.


Pret: 72,00 lei / BUC
En-gross 1: 67,50 lei (min. 3 buc.)
x 72,00 lei = 72,00 lei

Descriere:

Origine: cultura ecologica a Sfintei Manastiri Vatoped din Muntele Athos

Produse similare