Categorii produse

Newsletter

Sfantul Petru

Disponibilitate: In stoc

D 71-1043

Editura Meteor Publishing


Pret: 21,00 lei / BUC
En-gross 1: 16,80 lei (min. 3 buc.)
x 21,00 lei = 21,00 lei

Descriere:

Sfantul Petru, personaj central al Noului Testament, prinþ al Apostolilor, cum a mai fost numit, reprezinta piatra fundamentala pe care Iisus ªi-a zidit Biserica Sa.

El, Simon, umilul pescar, caruia Hristos ii va schimba, inca de la prima intalnire, numele in Petru, va fi, dupa cum ni-l prezinta Evangheliile, cel mai intreprinzator din grupul celor doisprezece, ocupand o poziþie dominanta, ca reprezentant si interpret al acestora, si primul caruia i S-a aratat Iisus inviat.

El este animatorul si conducatorul Bisericii primare din Ierusalim, pentru a se dedica ulterior activitaþii de misionar mai intai printre iudei, apoi printre pagani, impunandu-si autoritatea si prestigiul in determinarea orientarilor pastorale si teologice.

Cu momentele sale de generozitate si incredere, dar si cu nesiguranþele si chiar tradarile sale, el ramane cel mai apropiat fiecaruia dintre noi.

Mereu iubit de Iisus, Care ii va conferi un rol deosebit, instituindu-l „pastorul turmei” Sale, Petru va face suprema dovada a credinþei prin martiriul suferit la Roma, sub Nero.

Caracteristici:

An publicare2016
EdituraMeteor Publishing
Numar de pagini192
ISBN978-606-910-002-8
Format13x20
AutorSettimio Cipriani

Produse similare