Categorii produse

Newsletter

Viata Sfantul Apostol Andrei intre realitate si poveste - A. Pascu

Disponibilitate: In stoc

D 71-1055

Editura Meteor Publishing


Pret: 22,00 lei / BUC
En-gross 1: 17,60 lei (min. 3 buc.)
x 22,00 lei = 22,00 lei

Descriere:

Sfantul Apostol Andrei a fost supranumit „Cel Intai Chemat”, deoarece el a fost primul intre cei ce L-au urmat pe Hristos.

Sute de ani, romanii au avut mare evlavie pentru Sfantul Andrei. Dar ei traiau intr-o cultura orala: informaþiile importante le transmiteau copiilor prin povesti, legende, credinþe si practici. Bineinþeles, in lungul timp scurs de la sosirea Apostolului pe meleagurile noastre pana in prezent, tradiþiile legate de Sfantul Andrei s-au amestecat cu povestiri legate de alþi sfinþi, cu obiceiuri mult mai vechi, cu nazuinþele si spaimele oamenilor, transformand sfanta sarbatoare intr-o þesatura complicata si adesea greu de inþeles. Vom incerca sa facem puþina lumina.

Sa-i raspundem si noi Apostolului Andrei cu dragostea noastra, cu respect adanc, sa cautam sa-l urmam in fapte si credinþa, sa-i cerem ajutorul la necaz. ªi, cum nu putem iubi decat pe cine cunoastem, sa ne dam puþina osteneala sa facem cunostinþa cu viaþa si faptele sale, asa cum au ramas ele in Tradiþia Bisericii si in tradiþiile noastre populare.

Caracteristici:

An publicare2015
EdituraMeteor Publishing
Numar de pagini128
ISBN978-606-8653-64-8
Format13x20 cm
AutorA. Pascu

Produse similare