Categorii produse

Newsletter

Binefacerile Sfintei Cuvioase Parascheva, vol. 3

Disponibilitate: Ultimele 5 produse

D 71-1515

Editura Doxologia


Pret: 41,00 lei / BUC
En-gross 1: 36,70 lei (min. 3 buc.)
x 41,00 lei = 41,00 lei

Descriere:

Credinta unei mame

La nasterea primei fetite nu au fost probleme de sanatate nici pentru copil, nici pentru mine, ca mama.

Cand am nascut baietelul, in Belgia, au aparut probleme: icter foarte mare, hemoglobina mica si, dupa spusele medicilor, retard mintal si putine sansa de viata. L-am botezat la urgenta, dupa care a inceput sa fie mai bine. La fiecare trei luni ii luam analize si nu stiau ce diagnostic sa-i puna.

La sugestiile medicilor, de a nu mai avea voie sa nasc un alt copil, am venit in tara. Am repetat analizele medicale in Iasi, apoi ne-am inchinat la Sfanta Parascheva, lasand pentru un an slujbe. Si doctorii din Romania au fost rezervati in privinta diagnosticului.

Dupa trei saptamani am aflat ca sunt insarcinata cu cel de-al treilea copil. Imi parea bine pentru un alt copil, dar plangeam la gandul ca Dumnezeu ma va pedepsi pentru pacatele mele. Nu incetam sa citesc zilnic Acatistul Cuvioasei si sa sper. Mi-aminteam cat de greu l-am nascut pe baiat: s-a nascut de 4,370 kg, era albastru-inchis, gemea de durere, tinut in perfuzie etc.

Acum imi era frica sa nasc natural. In ultima luna mi-am schimbat medicul ginecolog care mi-a zis sa ma internez, desi nu aveam dureri. Vineri dimineata, citind Acatistul Cuvioasei, m-am rugat sa am un copil sanatos, sa ramanem in viata, chiar de-ar fi sa am cele mai mari dureri. Dupa terminarea Acatistului, am fost chemata in sala de nastere, desi nu aveam dureri. In acest timp am nascut o fetita sanatoasa, fara operatie.

In ianuarie 2013, ne-am dus din nou in Belgia, unde doctorul a constatat ca baiatul nu are boala aceea grava (alfata-lasemie) si ca voi reveni la control anual. Se implinise anul meu de slujbe la Sfanta Cuvioasa Parascheva, multumita careia rezultatele medicale ale copiilor sunt bune. Ma gandesc la un alt copil, caruia sa-i dau numele Cuvioasei si sa spun oricui ca atunci cand crezi in sfinti, in lucrarea Duhului Sfant, in adevarata religie ortodoxa, nu suntem uitati, ci primim semne si bucurii de nedescris.

Constat ca toate sunt trecatoare, ca trebuie sa-L avem mereu pe Dumnezeu in inima si-n gand. Din inima de mama multumesc Sfintei Parascheva, careia copiii mei se roaga dimineata si seara. Unde Dumnezeu nu e, nimic nu e!

Anamaria, Suceava, 10 aprilie 2013

Caracteristici:

An publicare2017
EdituraDoxologia
Numar de pagini396
Tip copertaBrosata
ISBN978-606-666-678-7
Format16,5 x 23 cm

Produse similare